martes, 29 de junio de 2010

Estil Noucentista


Practicant un xic amb el Photoshop per tal de no rovellar-me :)

Està basat en "La Música" de la sèrie "Les Arts" d'Alphonse Mucha.
El personatge es diu Gerde, pertany a la saga de llibres Memòries de Idhun, de Laura Gallego. És una fada, així que vaig creure que era força escaient posar-la amb l'estil Noucentista :)

domingo, 20 de junio de 2010

Annecy 2010

Alguns ja ho saben, aquest any he anat al festival d'Annecy per segon any. A més era el 50é aniversari del festival i la cosa ha sigut fantastica...
Vaig poder assistir a una xerrada que van organitzar Matt Groening i David Silverman (respectivament, el creador i un dels primers animadors de Els Simpsons), també una classe magistral que van organitzar els creadors de "Còmo entrenar a tu Dragon" de la DreamWorks, i el Making off de Tiana y el Sapo, que la feien Ron Clements i John Musker, els també directors de Aladin, la Sirenita i Hercules (el primer dia em van firmar una litografia i vai poder xerrar un xic amb ells *_* )a part, vaig conèixer a Lorelay Bové, una noia d'origen Tarragoní que treballa per la disney i va fer alguns dels dissenys dels vestits de Tiana i el Sapo.
Com que una imatge val més que mil paraules, us poso un vídeo que va fer el Santi durant el viatge (si mireu una mica hi faig un parell d'aparicions xD)
Quan tingui alguna altre foto la penjo. Si voleu saber més sobre el festival (curts projectats i premis) visiteu la pàgina www.dlastframe.com